Online Diary Doodle Planner 2019 Giveaway | ANISAH AFIFAH >

Wednesday, 20 February 2019

Doodle Planner 2019 Giveaway

Assalamualaikum, and hi guys!
Posting ni kali ni aku buat sebab nak join give away ni. First time tau 😆 Wish me luck, guys. Ihiks.

Kenapa aku join? Sebab aku tertarik dengan planner dia tu. Gambar doodle doodle centu, comel! Aku suka je, tapi nak melukisnya aku tak pandai. Tangan tak berseni, yeop.




(cantiks comels kan?)

Jom la gais join! Oh, lupa nak bagitau, give away ni dibuat oleh Julia Tarmidi. Go and follow her, now to join this interesting super duper giveaway. Walaupun dah masuk bulan dua ni haa untuk dapatkan planner, tapi why not kan? 🙊
Oh, satu lagi, satu lagi, aku tak kenal sangat bloggers ni. So, aku nak just pick blogger yang pernah comment posting aku; Ash F. untuk join sekali. Boleh kan? Eheh.

So, guys, untuk sesiapa yang berminat nak join, nak tahu syarat-syarat untuk join, korang boleh just klik pada any of gambar di atas, okey!

Thanks 💋 Wish me luck. I want I want I want!

If you love this entry click Like and Comment

1 00 nak komen:

Julia Tarmidi said...

goodluck! keputusan GA isnin depan ya :D

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen